SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, January 09, 2006

Buco i Stojanka

Evo jos jednog priloga iz Canada-e, samo sto je fotografija snimljena u California-i. Miroslav (Buco) Mitrovic sa suprugom Stojankom u posjeti kcerki Sanji. Pogled na prekrasan zaliv, sa za mene nepoznatog vidikovca. Ocekujem komentar sa vise informacija gdje je fotografija napravljena.

Mitrovici su se skrasili u Torontu gdje su nedavno preselili u novu kucu.

Labels: , ,

1 Comments:

Anonymous Miroslav Mitrovic Buco said...

Slika je napravljena na ostrvu Catalina. Ostrvo je udaljeno 1.5 sat voznje brzim brodom od glavne obale: Newport Beach, California. Prekrasno turisticko mjesto. Jedinstveno po tome da uopste nema automobila! Voze se samo razne verzije golf carts vozila i mopedi. Cak su i dostavna vozila minijaturna pa su posebna atrakcija za djecu.
Jedno od mjesta gdje bih se definitivno volio vratiti.

Tuesday, 31 January, 2006  

Post a Comment

<< Home