SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, March 16, 2006

Solid Edge

Miroslav Mitrovic, Buco, nas kolega iz 'Cajevca', sada u Kanadi, je veoma cijenjeni strucnjak u svojoj oblasti: mehanickom dizajnu.

Vec godinama se bavi dizajnom i u svom radu koristi program pod nazivom Solid Edge. Licno sam se uvjerio sta jedan programski paket znaci u rukama istinskog strucnjaka. Buco je pravi majstor svog zanata i kao takav je priznat od mnogih. Buco ucestvuje na raznim naucnim skupovima sirom USA i Kanade na kojima prezentira mogucnosti ovog programskog paketa. Cak je jedan od njegovih mnogobrojnih dizajna nasao mjesta na kutiji programskog paketa.

Vise informacija o Buci i njegovim poslovnim uspjesima mozete naci na slijedecoj adresi. Evo prilike da potencijalni poslovni partneri uspostave kontakte!

1 Comments:

Anonymous cadjo said...

Ja sam Mladen Vujinic a zovu me Cadjo. Bicu iskren i reci da se ne sjecam Buce, znaci li to puno mladja generacija ili ...
U svakom slucaju volio bih uspostaviti kontakt.
Ja koristim SolidWorks u funkciji konstrukcije automatskih masina, masina za automatizaciju proizvodnje, trenutno sam u kompaniji koja snadbijeva medicinsku industriju sa raznoraznim dijelovima.

mladenv@dibaind.com
(203) 731-0219
Svako vam dobro dobri ljudi,
Cadjo.

Thursday, 16 March, 2006  

Post a Comment

<< Home