SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, May 26, 2006

Obavijest

Petak je oko podne, Nera i ja se spremamo za St. Louis na susret Banjalucana. Ide se autom, prvo do Dzindica u Louisville KY, a onda slijedeci dan nastavak do St. Louis-a. Na festi, koja je postala tradicija, ocekuje se veliki broj Banjalucke raje iz cijele Amerike. Odavde iz Pittsburgh-a ide par familija a slicno je i iz drugih gradova. Foto aparat je spreman, bit ce materijala za duze vrijeme jer ocekujemo susret s dosta nase raje koju nismo vidjeli godinama.

Kako ne ocekujem da cu imati vremena a ni mogucnosti da se javljam s puta (osim mozda od Dzindica), vjerojatno ce blog u narednih par dana biti bez novih priloga. To ne znaci da ce se blog 'ugasiti' vec samo da odlazi par dana na kraci odmor. Nadam se da ova pauza nece uticati na broj posjetilaca i da ce interes za zbivanja vezana za nasu raju nece opasti.

Pozdrav svim blogerima i do skorog javljanja.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home