SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, July 18, 2006

Kuca na prodaju

Evo dodje dan da ovaj blog udje u komercijalne vode. Izgleda da je to neminovno u ovom kapitalistickom drustvenom uredjenju gdje se sve, prije ili kasnije, svede na biznis.

Naravno, salim se, ali samo dijelomicno. Naime, nas kolega Cadjo je odlucio da proda svoju vikendicu na Viru i dobih molbu da to objavim na blogu. Slika je prilozena, malo vise informacija mozete naci na ovoj stranici, a oni zainteresirani se, naravno mogu obratiti vlasniku na slijedeci email: mladenv@dibaind.com

Ako ovaj prvi 'komercijalni prilog' bude uspjesan, mozda se u buducnosti potpuno posvetim tome. Osjecam da moji 'politicki obojeni' prilozi 'ne piju vode' pa mozda se pokaze da ovakvi privlace vise pozornosti i reakcija.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home