SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, December 06, 2006

Dorucak

Daljine za nas ovdje na ovim americkim prostorima imaju sve manje znacenje. Nekada nam je odlazak do Jajca bio odlazak tamo negdje daleko a danas dodatnih 300 kilometara ne znaci mnogo.

Stojanka i Miroslav Mitrovic su prosle nedelje ‘svratili’ do nas prilikom svog putovanja za Dayton OH. Iako im je povratak kuci istim putem bio kraci za vise od 300 kilometara, iskoristili su ovu priliku da nas posjete i da provedemo ugodno poslije podne i vece uz mezu, pricu i ugodan razgovor. Tema za pricu je uvijek bezbroj i vrijeme je prosto proletjelo tako da taj dan nisam napravio niti jedan snimak za blog, sto u zadnje vrijeme po pravilu cinim.

Tek slijedece jutro, dok se cekalo na dorucak a prije njihovog polaska za Toronto, napravih ovaj snimak. Stojanki i Buci zivot u novoj sredini prija, sto im se moze vidjeti na licima. Posjet je bio kratak ali se nadam da cemo uskoro biti u prilici da se cesce vidjamo.

Labels:

2 Comments:

Anonymous caja said...

Buco, stari drugar.
Pozdrav dvojcu.

Wednesday, 06 December, 2006  
Anonymous Buco said...

Caja stari druze. Drago mi je da se dobro drzis i ti i Emir. Javi mi se na mmitrovic@bluming.com

Wednesday, 06 December, 2006  

Post a Comment

<< Home