SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, December 21, 2007

Mitrovici u novom kraju

Sa Bucom se nisam cuo mjesecima, gotovo od njihovog svracanja u Pittsburgh nakon povratka iz Dayton-a Ohio (poznato mjesto, zar ne!). Tada je bilo govora o njegovom prelasku USA i Dayton je bio u planovina.

Ne tako dugo nakon toga, Buco mi je javi da postoji mogucnost da dobije posao u Louisiana-i i da ce vjerojatno letjeti tamo na dogovor.

I nakon toga, nista. Nismo se culi sve do prije par dana kada se javi iz Baton Rouge-a, drzava Louisiana. Kaze, dobio posao, preselio, polako se prilagodjava novoj sredini. Svidja mu se jug Amerike, cini se da su ljudi na jugu mnogo neposredniji u poredjenju sa Kanadom.

Zamolih ga za par slika, da imam kao podlogu za ovaj prilog. Stize nekoliko setova, a ja odabrah samo nekoliko, da se upoznamo sa mjestom u kojem su Slobodanka i Buco odlucili da se skrase. Bar za sada.

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Emira said...

Mitrovici, sretno vam preseljenje i zivot u 'novoj domovini'.

Kako sve izgleda lijepo na slikama, mogli biste rezervisati mjesta i za nas ostale pa da napravimo 'kastelov cosak' tamo negdje u toploj LUISIANI.

Friday, 21 December, 2007  

Post a Comment

<< Home