SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, September 14, 2008

Obavijest

Za one stalne posjetioce bloga samo kratka obavijest da ce blog jedno vrijeme (naredne tri sedmice) mirovati jer vjerojatno necu biti u prilici da ga 'odrzavam' zbog puta u stari kraj. A svi oni koji na blog 'nabasaju' trazeci informacije na Internetu pa ih 'put navede na ove vode' imaju mnogo toga za procitati i vidjeti jer je do sada objavljeno oko 800 'postova'.

A kad se kuci vratim, vidjet cu sta mi je raditi.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sretan vam put i jos sretniji povratak. Jedva cekam da cujem najnovije informacije iz domovine. Nadam se da neces moci tek tako da nas ostavis na cjedilu i ne podijelis utiske sa nama.
Lijep provod i ugodan let.
Djulijana

Sunday, 14 September, 2008  
Blogger Darja said...

Pročitala sam nedavno Vaš post o obitelji Kušmić, pa me to nagnalo da vam pošaljem post. Zanima me poznajete li Vi možda Alana Kušmića iz Banja Luke, 1981. godište. Pokušavam ga godinama pronaći, ali nikakvu informaciju o njemu ne mogu dobiti. Išli smo zajedno u osnovnu školu, pa bih Vam bila zahvalna da mi javite ako bilo znate.
Pozdrav iz Hrvatske

Sunday, 12 October, 2008  

Post a Comment

<< Home