SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, September 24, 2007

Bude i unuk

Kada se sa nekim ne vidis vise od 20 godina, svaka vijest je novost. Tako i ovaj fotos. Iako je star vise od godinu dana, za mene je nov. A dobio sam ga prije par dana od jos jedne osobe sa kojom se nisam vidio gotovo isto toliko godina.

Moj kolega iz Tehnicke skole Budimir Nikic je prosle godine postao djeda. To je sve sto znam. Ove godine nisam imao priliku da odem na proslavu 40-godisnjice mature pa nisam imao prilike da se vidimo ali mozda se sretnemo za 50-tu.

A mozda se javi neko iz moje generacije s malo vise informacija.

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sjecam se Bude kako ulazi u razred, uvijek poslije profesora, a stanovao je samo tri minuta od skole. U sred zime japanke na nogama, 33 % Crnogorac (ovo je bila njegova definicija, jer mu je jedno od roditelja porijeklom iz Crne Gore). Nije mu se dalo ni govoriti, okrivljavao je za to onih 33%. Medjutim, kad profesor Hinic postavi pitanje na koje niko ne moze da odgovori, e onda je dolazilo Budinih 5 minuta. A sad, “samo” 40 godina poslije, sa unukom na krilu, rastopio se. Toliko je njeznosti na ovoj slici. Nas Bude I njegov mali unuk.

Monday, 24 September, 2007  

Post a Comment

<< Home