SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, March 15, 2008

In memoriam - Fatima Linic

Sejo Visic se javi ovom tuznom vijescu i evo dijelim je sa ostalim pocjetiocima bloga:

Dragi Co,

zelim da javim tuznu vijest da je prestalo da kuca srce Fatime Linic 14. marta u nocnim satima (2,30) u Norveskoj. Fatima je mama Hakije, Emine i Amile.

To je bila jedna draga i plemenita osoba koja je volila nas sviju posebno kada se okupimo na porodicnim praznicima. Majka je imala 81 godinu i bice sahranjena u Banjaluci ,vjerovatno u subotu 22.03.2008

Pozdrav svima, Sejo Visic.

Evo jos jedna nasa sugradjanka nas napusta, i opet nismo u prilici da budemo sa nasim prijateljima u ovim teskim trenucima. Ostaje mi jedino da Emini, Amili, Hakiji i ostaloj rodbini na ovaj nacin uputim moje iskreno saucesce.


Co

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sjecam se dobro te vrijedne zene -komsinice moje mame - uvijek u pokretu, uvijek je nesto radila. Primite moje iskreno saucesce. Marina Srebot

Monday, 21 April, 2008  

Post a Comment

<< Home