SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, June 01, 2011

Promocija knjiga Radmile Karlas u Rijeci

Iako sam u frci (kasno je uvece a ujutro rano se spremam na put u Galway), zelio bih da obavijestim nasu banjalucku raju u Rijeci i okolini da se u petak, 3. jula u 18 sati u Gradskoj vijecnici Grada Rijeke, Korzo 16, odrzava promocija knjiga knjizevnice iz Banjaluke Radmile Karlas.

Svi oni kojima je Banjaluka u srcu a obraz cist bih preporucio da odvoje par sati za ovaj kulturni dogadjaj na kojem ce se naci u drustvu osobe koja zasluzuje svo nase postovanje. Siguran sam da ce na ovom skupu sresti mnoge koje je zadesila ista sudbina i koji dijele iste zivotne vrijednosti.

Isto tako bih preporucio da vijest prenesete svojim prijateljima i poznanicima koji bi mogli biti zainteresirani za ovu prezentaciju.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sada je 22h.Iz Rijeke stigla mi je poruka na F.B.od prijateljice Alme Gušić:"Bilo je lijepo družiti se sa Radmilom"Nadam se da će se neko javiti opširnije.Pozdrav Niskana

Friday, 03 June, 2011  
Anonymous Anonymous said...

Rijećki Novi List u broju od 4.juna na stranici Kultura objavio je:"Sudbine, koje ne poznaju granice"tj.promociju knjiga R.Karlaš.Pročitajte na Googlu.Pozdrav Enisa

Saturday, 04 June, 2011  

Post a Comment

<< Home