SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, December 03, 2006

Cestitke

Co, mali je prohodao i napredan je! Ima lijepo drustvo. Sretan mu prvi rodjendan. Cestitke i tati,

Ljilja i Mario

Pogledah danas koji je datum i sjetih se da ce uskoro decembar i godisnjica bloga. Kako nemam bas puno vremena, otvorih samo prvi mjesec, decembar 2005. Ljepota, slike, ljudi. Uspomene. Nisam imala vremena da listam dalje od decembra. Ima se sta procitati i vidjeti i samo u tom jednom mjesecu.

Po novim prilozima i raznovrsnosti se vidi da je ideja bila dobra i da tvoj blog plovi nekim vodama onako kako si ga usmjerio te da mu vjetar puse u ledja. Vidi se i da polako blog sazrijeva, postaje vise angaziran i trazi vise od svojih citalaca. Time sigurnopostaje interesantniji.

Zelim da ti kazem da mi svi znamo da ti nije lako svaki dan pripremiti i uredjivati blog, znamo da puno truda ulazes, ali zelim isto tako da ti kazem i da svi mi, citaoci, cijenimo tvoj trud i veselimo se svakom novom prilogu (izuzetak su prilozi kao ovaj danasnji, medjutim i oni su dio svakodnevnog zivljenja pa se ne mogu izbjeci). Jedno veliko HVALA sto si nam omogucio da budemo zajedno, da se druzimo iako smo tako daleko jedni od drugih.

Sve cestitke za godisnjicu uspjesnog bloga sa nadom da cemo se druziti jos dugo. -
Pozdrav,

Emira

Saljem ti najiskrenije cestitke za prvi rodjendan tvog i naseg bloga. Bilo je naporno, ali isplatilo se. USPJELI SMO! Bez bloga mislim da vise ne mozemo.


Tebi veliko hvala na inicijativi i odlicno obavljenom urednickom poslu. Svim posjetiteljima bloga takodjer iskrene cestitke.


Najljepse cvijece izraste tamo, gdje mu je najteze opstati, kao i ovo na krasu.

Natasa

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home