SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, December 15, 2005

Keca

Negdje u julu 2001. godine put me naveo u Mineapolis, Minesota (neka mi 'amerikanci' ne zamjere na spellingu). Kao i u svakom vecem i manjem mjestu Amerike, nase raje ne nedostaje. Ovdje sam imao srecu da se, izmedju ostalih, sastanem sa Kecmanima, Zinaidom i Vladom. Posjeta nije mogla proteci bez rostiljanja i banjaluckih cevapa.

Za uspomenu sam uhvation Kecu ispred njihove kuce u jednom lijepom, tihom dijelu grada.

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Daira said...

Moje ime je daira Komic. Slucajno sam naisla na ovu stranicu i i obradovala se kad sam prepoznala Zinkino ime. Nekad smo dijelile isto potstanarsko dvoriste. Toliko bih volila cuti o Scijeloj porodici Fedji, Dunji, Vladi Zinkinim roditeljima...Volila bih da mi se Zinka javi ako nadje ovu moju poruku.

Telefon 770-495-0179
e-mail daira.komic@cardinal.com ili
dhkomic@bellsouth.net

Friday, 14 April, 2006  
Blogger Daira said...

Pozdrav Zinki, Vladi, Fedji i Dunji od Daire Komic iz Atlante, GA. Javite se na 770-495-0179 ako nadjete ovu poruku.

Friday, 14 April, 2006  

Post a Comment

<< Home