SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, December 28, 2005

Mlada raja

Evo na Izetov nagovor jedna slika mlade raje. Ovo je zaista rijetkost da se ovako nesto ovjekovjeci jer nikad ih ne mozes skupiti na jednom mjestu.

Sunita je dosla u posjetu familiji iz Bostona, gdje u AMGEN-u, jednoj od vodecih farmaceutskih trvtki u svijetu, radi u istrazivackom timu. Sanja je stigla iz Gainesville-a, Florida, gdje na University of Florida studira Sports Management (sta god da to znaci). Aida je jos uvijek u Pittsburgh-u gdje na Duquesne University studira Accounting i Finances (neka me Tufekcici isprave ako sam pogrijesio). Bozic je bio rijetka prilika da se njih tri nadju na okupu.

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hitno tražim dobrog sportskog menadžera koji će me zastupati pri potpisu ugovora za novu tenisku sezonu. Ova mala u sredini čini mi se sposobna za to.
Pozdrav od Jasne i Srdje i puno sreće svim blogerima u Novoj godini.

Wednesday, 28 December, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Cika Cadjo samo da pozdravi i zazeli puno uspjeha i po mogucnosti da se ne zaboravimo.

Wednesday, 28 December, 2005  
Anonymous Anonymous said...

E moj Srki, Sanja racuna na veliku 'lovu'. Nisam siguran da bi ovi preko pedesete bili za nju interesantna klijentela!

Thursday, 29 December, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Evo jedne u korist Srkija: on je jedan od rijetkih tenisera koji ima pozitivan skor sa Ivanom Ljubicicem, Banjalucaninom koji je do trona u ovogodisnjem Davice cup-u skalpirao i dva prva americka reketa i to u USA.

Friday, 30 December, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Mario, mozda je to i istina, ali ja predpostavljam da je Ljubicic tada bio u pelenama (a mozda je i prohodao)!

Friday, 30 December, 2005  

Post a Comment

<< Home