SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, December 26, 2005

Bozic 2005

Vec tradicionalno Bozic se ovdje u Americi proslavlja uz Tufekcice. Ovaj put je bilo posebno svecano jer je i Sunci stigla iz Bostona.

Nakon vecere, grupni portret ispred okicene jelke. Dida Dane je bio fotograf. Nije bilo lako nakon par casa bijelog vina uhvatiti sve u objektiv.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ovo je svakako bilo jedno posebno vece. Skupili smo se u gotovo kompletnom sastavu. Davor nam je nedostajao pa da sve bude bas onako kako mi svi zelimo. Zbog obaveza nasih mladih njih nije lako okupiti na jednom mjestu.
Bozicna vecera uz obilje Nerinih i didinih specijaliteta bila je upotpunjena gledanjem naseg vrlo dobrog filma "Duga mracna noc" u kucnom kinu smjestenom u basementu kuce koje je Co izvrsno osmislio.

Monday, 26 December, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Dakle, svi ste lijepi, djevojke ponajvise... Jasna i Co su se simpaticno otkacili. Ipak na fotografiji najvise blista Izetova kravata.
Tako ste veseli i, ne mogu da ne kazem, neophodni svakom drustvu!
Moja Ljilja je saglasna.
Pozdrav,
Mario

Monday, 26 December, 2005  

Post a Comment

<< Home