SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, January 22, 2006

Ah taj snijeg...

Prilog koji sam za sebe sve govori. Bravo Murise:

"Evo da se i ja, iz grupe mlađe raje, uključim u realizaciju ove odlične blogovske ideje. Za ovaj put šaljem dvije slike, uz dva različita komentara za dva dana bloga. Pa kad bude...
puno pozdrava,
muris.

Ove godine Koba i Suzana će ići na Vlašić na skijanje, ali prošle i pretprošle godine Vlašić su zamjenile francuske Alpe, gdje skijaše sa svojim sinovima. Slika prikazuje Kobe i starijeg sina Mersada u dolini Isère-a januara 2004. Mlađi sin Muris je meštar od slike... Muris Kobašlija"

McQuade Research Group
Department of Chemistry and Chemical Biology
Cornell University
Ithaca, NY 14853-1301
(607) 255-8928
mk346@cornell.edu

1 Comments:

Anonymous Izet said...

Na pocetku cestitke Muriju sto je "natjerao starce" da se jave. Na ovu sliku sam htio i prije dati komentar ali nisam bio siguran da ce ga Kobe procitati. Fino ih je vidjeti na bijelim stazama na kojima smo proveli dosta zajednickih sati. Vidi se da ste u odlicnoj formi i ocekujem vase javljanja poslije povratka sa Vlasica koji opet budi mnoga sjecanja provedena na toj divnoj planini. Kobe, samo napred, a kada se na Markovac popnete viknite dobro da vas cujemo.

Veliki pozdrav

Jasna i Izet

Saturday, 04 February, 2006  

Post a Comment

<< Home