SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, January 19, 2006

Srki i mala raja

Evo jedne slike koju sam nedavno dobio od naseg poznatog majstora fotografije, Srdje. Fotografija je nastala davno, vjerojatno 82-83 godine, sudeci po maloj raji. U stvari, Srdjo se potrudio da napravi fotografiju od slajda, kako ne bi morao nosati slajd-projektor da bi i drugi vidjeli njegove 'radove'.

Kako me pamcenje pomalo napusta, evo koga ja prepoznajem (s lijeva na desno): djevojcica u prednjem planu je vjerojatno kci Mire i Velje Milakovica (Banjaluka), Almu Zisko (Norveska) i Gorana Dodiga (Slovenija) prepoznajem, nakon toga samo nagadjam da se radi o Lani Dodig, a tu su jos Amir Zisko (Norveska) i Davor (USA). U pozadini je vjerojantno kci Mine i Zvone?

Ovog u sredini s brcicima ne treba posebno predstavljati.

Bilo bi lijepo kada bi neko od prisutnih prokomentarisao gdje smo se ovo skupili i kojim povodom!

Labels: ,

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Za ovu sliku vazi isti komentar kao za onu na kojoj je na okupu stara raja. Da podsjetim,mart 83 na naselju kod Ziskovih, klinci su imali svoju sobu za zurku pa te to zbunjuje.

Thursday, 19 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Bio bi interesantan danasnji remakefoto istih ucesnika. Srki je u dobrom drustvu, slika je odlicna i nominiram ju za sarm na ovoj Co-ov slikovnici!

Thursday, 19 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Remakefoto je sjajna ideja. Bacam rukavicu klincima da se jave sa svojim slikama, a Co ce na svojoj aparaturi napraviti fotomontazu. Ja svoju sliku ne moram slati posto se uopste nisam promjenio.
Mario ima flasu crnog po izboru za ovako lijep predlog.

Friday, 20 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Ja se pridruzujem ideji mada znam da nece ici lako. Morat cemo malo pritisnuti starce da se oni aktiviraju i posalju nove fotografije. Bilo bi zaista interesantno da uporedimo face danas i prije 23 godine. Ja sam vec poceo sa obukom za fotomontazu.

Friday, 20 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Pozdrav Srdji i njegovoj raji od Rake, Bihe, Sjake, Melihe i djece.
Sjaka sprema svadbu, udaje mu se kcerke Majda, pa ce se sastat druzba aksamlija na celu s Gverom i proveseliti se.

Wednesday, 25 January, 2006  

Post a Comment

<< Home