SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, January 07, 2006

Izeta

Banjaluka, ljeto 2005, ured za izdavanje licnih karata u zgradi Medicinske Elektronike (bivse?). Sparina, stranke navaljuju sa svih strana, dezurni policajac pokusava da napravi nekakav red, kometari, prepirke, sve u svemu, tipicna bosanska situacija.

Iznenada se u prostoriji pojavi poznata faca: sestra naseg dobrog kolege Tufeta, Izeta. Bio je to razlog da se izvucemo iz reda (ionako ne bismo stigli na red), razmijenimo utiske i napravimo snimak za uspomenu. 'Majstor fotografije' je nas kolega Koba, koji zauzima znacajno mjesto u pomenutoj instituciji.


Izeta s obitelji zivi u Norveskoj. Nadam se da cemo uskoro dobiti koju fotografiju uz neke dodatne podatke.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Pozdrav mojoj drugarici iz "Partizana"- Izeti, drago mi je vidjeti srecnu i nasmijanu, kao sto uostalom izgledaju svi ostali na ovim objavljenim fotkama. Drustvo starih i dobrih prijatelja cini svoje, zato druzimo se sto vise mozemo i hvala jos jednom Cou na famoznoj ideji i trudu da sve ovo ostvari.
-Rada-

Tuesday, 10 January, 2006  

Post a Comment

<< Home