SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, May 21, 2006

Visibabe iz Montreala

Ima nas ovdje u Americi koji zivimo u kucama, pa provodimo dosta vremena u vrtovima i dvoristima. Sadi se cvijece, uskrasno zbunje i drvece, poneko cak ima i povrtnjak. Evo Nera je upravo jucer pokupovala neko cvijece za vrt da ga, u kombinaciji s onim koje je sama uzgojila u svom 'rasadniku', ovih dana rasadi.

Dubravka je probila led s ovim prilogom iz njenog vrta. Ocekujem ostale da se jave sa svojim prilozima, da malo okitimo ovaj blog:

Zdravo Co, moram priznati da je ovaj tvoj blog postao zarazan. Svaki dan idem pogledati sta ima novo.

Evo ja imam lijepu fotografiju koju je Zlaja napravio u nasem dvoristu krajem marta, kad je bilo neuobicajeno toplo za ove krajeve.Visibabe su izvirile. Poslije je ponovo zahladilo. Jorgovan i djurdjevke cemo cekati jos najmanje dvije do tri sedmice.

Pozdrav svima od Dubravke i ostalih Kusmica

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Evo sam na brzinu samo povirila na blog da vidim sta se desava, kad ono visibabe u Kanadi i u potpisu Dubravka i ostali Kusmici. Ako su to moji Buba i Zlaja,saljem im puno, puno pozdrava. Dugo, predugo nista nisam cula o njima, nisam imala pojma ni da su preko bare.
Co, vidis da bi dobro bilo imati nesto kao "gdje su i sta rade?????? " usput, poslacu slike uskoro.

Sunday, 21 May, 2006  
Blogger co said...

Rado, moram da te kritiziram. Vidim da nisi pratila blog redovito jer bi jos u martu saznala da su Kusmici u Montrealu. Ako pretrazis blog trazeci rijec 'kusmici', dobit ces link. Ili otvori arhivu za Mart 2006.

Sto se tice adresara, od samog pocetka razmisljam o njemu i vjerojatno cu ga uskoro napraviti.

Sunday, 21 May, 2006  

Post a Comment

<< Home