SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, May 05, 2008

Eh, kako je neciji zivot lagan!

Djulijana mi je jos neki dan poslala jedan email i evo ga danas objavljujem:

Dobih ovo danas od svoje prijateljice, pa evo da podijelim i sa svima vama. Jeste da je materijal snimljen 1994. ali ne vidim da se je ista promijenilo od tada. Pravog dogovora jos nema.

http://www.youtube.com/watch?v=iyp4dPuSGsc&eurl=http://apps.facebook.com/superwall/view.php?src=se&id=805155886&owner_id=742053088

Slusam njihov engleski, pa ne mogu preskociti cinjenicu da bolje govore nasi raznosaci pizze koji su dosli bez ikakvog predznanja engleskog jezika (ne govorim o omladini). Uvijek sam mislila da Ambasador mora biti siroko obrazovana osoba koja ce prezentirati odredjen narod/naciju u najboljem svjetlu, sa odlicnim poznavanjem jezika zemlje u kojoj ih zastupaju.

Ne mogu se oteti utisku, kako je nekima lako doci do para, a od stida ni traga.

Pozdrav svima,
Djulijana

0 Comments:

Post a Comment

<< Home