SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, February 10, 2006

Vlak ti bu pobegel...

Ponovo prilog od Rake koji stize na sve strane: te teferic ovdje, te izlet ondje, te koncert, zakuske, ribolov... Raka, reci nam kako stizes na sve te 'obaveze'!

Ilova 2005-dio ekipe (nas oko 20)-ostali se zapili pa zakasnili na vlak. Gornji red:Ivo Jovic, Raka, Pirc. Dolje:Kern, Ankica, Zrinka Jovic, Neda Orajic(inace sutkinja u opcinskom sudu BL u penziji, a pjeva ko slavuj, supruga Dr.Orajica u Trapistima).

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Za razliku od drugih posjetilaca bloga koji uocavaju 'okrecene' glave trezvenog dijela pjevackog zbora, ja zapazam moleraj stanice koju znam samo iz krizaljki. Sta ces, Raka, takav mi pos'o. Ali razlog mog komentara je gdja Neda, ciji suprug, vrstan doktor, me 'onih dana' ohrabri rijecima: "Pod rukom osjetim da ovaj meniskus nije za operaciju!" Raka, pozdravi gospodju Nedu. Orajic!"

Friday, 10 February, 2006  

Post a Comment

<< Home