SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, February 06, 2006

We are the Champions

Znam da se ovaj prilog ne uklapa u koncept ovog bloga, ali posto u podnaslovu stoji da ce slike biti bez nekog posebnog reda i znacenja, uzimam si za pravo da proslavim pobjedu Pittsburgh Steelers-a u superbowl-u americkog fudbala. Utakmicu sam pratio, izmedju ostalih, sa nasim kolegom Tufekcicem i bilo je zabavno.

Tufe i ja smo napravili dogovor da ponudimo na prodaju njegovu poznatu "black and gold" kockastu kosulju (o kojoj je vec bilo rijeci) na ebay-u. Ocekujemo veliku lovu.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

I u BiH medijima dogadjaj je eksponiran kao najveca sportska manifestacija u USA, tako da polako shvatam vrijednost Izetove kosulje. Na zalost, nemam nesto slicno ponuditi za aukciju.

Tuesday, 07 February, 2006  
Blogger co said...

Mario, evo kod nas se upravo sada zatvara univerzitet, u gradu je svecana parada, sve zivo ide da pozdravi prvake svijeta u fudbalu, kako to oni zovu. Temperatura je ispod nule, vjetrovito je, a sam ja odlucio da ostanem u toploj kancelariji. Cujem helikoptere kako nadlijecu centar grada, raja zuri prema mjestu dogadjanja, interesntna atmosfera.

Sto se tice kosulje, Tufe se nesto ucutio, moram pripaziti da ne napravi biznis a mene ispusti iz podjele dobiti.

Tuesday, 07 February, 2006  

Post a Comment

<< Home