SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, January 30, 2006

Kod Tufekcica

Ovaj put izuzetno dva priloga u jednom danu. Pao je dogovor na relaciji Ljubljana-Pittsburgh da se fotografije sa druzenja objave zajedno, kao jedan prilog.

Isti dan, drugi kontitent, par sati razlike. Subota uvece januara 29, 2006 (dan proljetni), posjeta Tufekcicima. Domaca muzika ukradena s Interneta, Tufe odabrao vino prema najnovijim preporukama (lokalne novine), a Jasna ispekla janjetinu da se prsti oblizu (ja mislio da se radi o purici, sto bi rek'o Raka ). Ostalo se do kasno uvece (ili rano ujutro).

Slijedeci dan cujem da su Tufekcici ostali do 5:30 ujutro slusajuci muziku. Nije mi jasno o cemu se radi ali vidim pozitivne promjene.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dragi prijatelji,
bas Vam zavidim na cestim druzenjima a i bogatoj trpezi, naravno.
Jedina mana naseg preseljenja u Californiju je to sto smo predaleko od Vas i ne mozemo skoknuti na kaficu do Pittsburgh-a.
Zato Cou puno hvala, ja sada cesto "kafendisem" uz priloge i slike nasih dragih banjalucana.

Monday, 30 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Specijaliteti kod Jasne: 'corba od gljiva', 'janjetina a la purica'... i ovakva fotka. Pa sta cekaju turisticki radnici Pittsburgha?

Monday, 30 January, 2006  

Post a Comment

<< Home