SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, January 26, 2006

Nova Godina 2006. - Norveska

Sa dalekog sjevera (sto bi Huso Smailagic rekao, sa sarafa) javio se Eko Kusmic poduzim pismom i sa par fotografija. Eko se trenutno nalazi u gradu Hammerfest-u na sjeveru Norveske gdje njegova firma obavlja nekakve radove. Kako se vrijeme ovih dana na sjeveru Evrope pogorsalo, uhvatio je vremena da mi se javi email-om, sto me je prijatno iznenadilo. Nadam se da ce biti koja fotografija iz tog dijela svijeta (mislim da bi mnoge to zanimalo).

Danas objavljujem fotografiju snimljenu prilikom doceka Nove 2006. godine u kuci Kusmica. Na slici s lijeva na desno su Aida, Ferid i Amir Zisko, te Eko i Emina Kusmic. Predpostavljam da je majstor fotografije bio Ismar Kusmic.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home