SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, March 18, 2006

Pripreme...

Muris mi je jedan od najaktivnijih suradnika, svakako broj jedan medju mladom rajom. Evo njegovog priloga kojeg sam primio veoma davno:

Neki se sigurno pitaju da li se Suzana Kobašlija još uvijek bavi umjetnošću. Pa evo,za one koji se to pitaju, stiže i odgovor. Atelje u kom su se otkali mnogobrojni ćilimi i tapiserije još uvijek je u pogonu. Istina, frekvencija otkanih radova je niža nego prije nekih15 godina, no kvalitet radova nije nimalo opao, čak štaviše. Za znatiželjne, slike nekih od njenih mnogobrojnih radova mogu se naći na www.sukotapestries.com Stranica je još uvijek u razvoju, ali uskoro će biti poboljšana. Inače slika je uslikana u podnožjuStarčevice, ljeta 2004., uoči pentranja (Koba stavlja svoje specijalne gljivarske cokule na noge).

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mura,

Dali je u ovim cokulama babo iskrenuo glezanj i otisao u aut.
Pozdrav svim blogerima poslije dvonedeljne pauze.

Monday, 20 March, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Hocu samo na kratko, da svrnem, na stojeci da koju promuhabetimo. Prvo pozdrav svima, a Kobicima poruka da sam im sa sinom pricao.
Fotka me je podsjetila na mnogobrojna penjanja, lijepa drustva, na zeljno cekane pauze uz malo kafice, a cesto i bicerin.
Svako vam dobro dobri judi,
Cadjo.

Monday, 20 March, 2006  

Post a Comment

<< Home