SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, March 08, 2006

Tuzna vijest

Upravo sam dobio tuznu vijest da je nas prijatelj i kolega sa fakulteta Jakic Slavko (Jakara) preminuo zadnji dan februara mjeseca u Trogiru, gdje se skrasio nakon svega onog sto se desilo u Banjaluci. Vijest je u Banjaluku poslao Care (stari kolega Cardzic, sada u Konjicu) a Mario je dobio vijest od Zorana Tanovica iz Podgorice i proslijedio je na moj email.

Iako nisam ocekivao da cu doci u situaciju da ovakve vijesti objavljujem na nasem blogu, morao sam prihvatiti stvarnost. Posto na ovaj blog svracaju mnogi koji su Jakaru poznavali, osjecao sam duznost da ovu tuznu vijest podijelim sa njima. Takodjer zelim da bar ovim putem izrazim iskreno saucesce familiji Jakic jer drugog nemam: do jucer cak nisam znao niti gdje su, niti sta se desilo s njima. Eh sta ti je zivot...

Labels:

1 Comments:

Anonymous Emira said...

Rastuzio si nas sa ovom vjescu. Sjecam se dobro Slavka, mi smo ga obicno zvali samo prezimenom, spremali smo neke ispite u isto vrijeme. Ako neko od raje ima veze s njegovom familijom, molim da prenese iskreno saucesce od Dzindica.

Wednesday, 08 March, 2006  

Post a Comment

<< Home