SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, March 09, 2006

Drustvo u Palasu

Jos jedan Rakin prilog (istina poslat veoma davno), uz originalni komentar:

Oktobar 2005. Banja Luka-hotel Palas: poslije koncerta HKD "B.Luka" iz Zagreba u "Domu kulture" Banja Luka, sjelo i pjesma u Palasu: Raka (clan zbora "Nada" pri HKD-u) i skolske kolege preostale u BL: Jadranka Gacinovic-Bogdanovic, Dubravka i Berislav Berkovic.

Labels: , ,

1 Comments:

Blogger Doda said...

Raka ZAVODNICE stari. stari ne kao vremenski pojam nego nesto kao sarmantni neodoljivi i ....prvo da tvoju ljepsu polovinu i tebe puno pozdravim a onda da te zamolim da mi odgovoris na jedno pitanje.jako me zanima dali jos uvijek nesebicno nudis svoju pomoc ljepoticama kao nekada. za neupucene,Raka se nudio iskljucivo ljepim damama bez momaka da im sprijeci nabiranje CaCo2.

Monday, 13 March, 2006  

Post a Comment

<< Home