SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, April 27, 2006

Yoga

Natasin prilog koji sam podijelio u tri dijela kako bi sve tri fotografije bile objavljene:

Drage Blogerice, ovaj prilog namijenjen je vama! Bilo bi odlicno kad bi ga prihvatili i nasi kolege, ali ne vjerujem u njihovu upornost, a ponajmanje u razloge koje ce navesti kako bi ovaj prijedlog odbili. Zelja mi je zainteresirati vas za yogu, a iz vlastitog iskustva navodim sve koristi koje imam od nje. <http://www.yoga-in-daily-life.org/> (Nadam se da neke od vas idu na tecaj yoge i da su suglasne s ovim mojim misljenjem.)

2 Comments:

Anonymous mario said...

Pa dobro, ljudi... moze li mi neko meritorno reci da li je stvarno ovo ona nasa Natasa, Natasa Bokan, koja je radila u Kombinatu; mislim na RC?
Pozdrav Natasi i yoginima.

Thursday, 27 April, 2006  
Anonymous Nera said...

Draga Natasa,
Ne sjecam se da smo imale priliku razgovarati, ali sam o tebi puno saznala od Tufeta. Da smo blize, vrlo rado bi ti se pridruzila u planinarenju a i u prakticiranju Yoge. Ovdje su na zalost casovi Yoge jako skupi, a nije sigurno da se dobije adekvatan kvalitet. U Americi je Yoga jako popularna. Ja sam se licno zainteresirala za Yogu prije nekoliko godina i pocela sama uciti. Krenula sam od knjiga, televizije a dosta se toga moze naci i na internetu. Bilo bi sigurno bolje ako bi imala dobrog trenera. U svakom slucaju je bolje vjezbati sam nego nikako. U posljednje vrijeme sam dosta okupirana poslom i manja vjezbam, ali kad sam vidjela tebe na ovim slikama dobila sam volju da najdem za sebe vise vremena.
Puno pozdrava

Nera

Thursday, 27 April, 2006  

Post a Comment

<< Home