SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, September 26, 2006

Dina i Rudi

S Rudijem Sarkoticem sam uspostavio prvi kontakt prije nekoliko mjeseci, kada je njegova supruga Dina slucajno nabasala na ovaj blog.

Za one koji to ne znaju, Rudi je bio clan grupa Pro at Contra i Eight Band sredinom sezdesetih i pocetkom sedamdesetih, kada je Dom Kulture bio glavno mjesto okupljanja mladih banjalucana. Rudi je, kao i vecina clanova tih grupa, zavrsio u izbjeglistvu. Sada zivi u Svedskoj i, prema njegovom pisanju, muzikom se ne bavi: saksofon je pri ruci (ispod kreveta), ali ga ne uzima cesto. Dina i Rudi ljetnje odmore provodi na Jadranu a ponekad navrate u Banjaluku.

Molio sam Rudija da mi posalje koju fotografiju i napise nesto o njegovom zivotu u novoj sredini, ali do sada nisam imao srece. Kako znam da ima dosta onih koji Rudija poznaje, ukradoh jednu fotografiju s kajaka sa susreta Banjalucana u Geteborgu. Nadam se da se autor fotosa nece naljutiti a isto tako ocekujem da mi se Rudi javi sa svojim prilogom.

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Puno pozdrava Sarkoticima!
Sejo

Wednesday, 27 September, 2006  

Post a Comment

<< Home