SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, October 28, 2006

Medvednica

Natasa vrijedno nastavlja sa svojim prilozima na cemu joj se iskreno zahvaljujem. Da nije nje, blog bi vec mozda umro, nedocekavsi niti prvi rodjendan. Da vidimo sta nam danas ima reci:

Evo je opet! Misli li ona malo usporiti sa svojim prilozima iz RH? Nadam se, da ce vas dovoljan broj to pomisliti, jer....sve dok se vi ne ukljucite i ne pomognete Cou odrzavati ovaj blog, morati ce te me podnositi. Zato, dragi moji, potrudite se!

Ovaj put vas zelim upoznati s Medvednicom, plucima Zagreba. Proslu nedjelju sam sa Slavicom, njenom poznanicom Brankom, te mojom, vama vec dobro znanom Jasenkom, iskoristila cijeli dan na sljemenu Medvednice, za duzenje i uzivanje u zadnjim, gotovo ljetnim listopadskim danima.

Medvednica ima bezbroj sadrzaja, kako za ljetni, tako i za zimski boravak. Da ih ne opisujem prosecite internet stranicom. Vrijedna je vaseg truda.


<http://www.pp-medvednica.hr/Medvednica_hr/Medvednica.asp>

Ovih nekoliko snimaka, nadam se da su uhvatile nesto od njene ljepote. Zicarom do vrha treba 20 min, a pjesice od 2 - 4h ovisno s kojeg se dijela u podnozju polazi. Sezona je kestenja, a Medvednica ih je prepuna. U gradu mirisu peceni kesteni, pa iako je toplo, jesen je svojim rujnim bojama i mirisom, polako, ali sigurno usetala u nas grad.

Natasa

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home