SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, January 07, 2008

Mama je zeljela da joj se sin slika s deda mrazom pa ga je lijepo obukla ispod debele zimske jakne.djecak jako voli biti napolju i igarti se u snijegu, samo ima dva problema : ne voli se oblaciti u zimsko odijelo i nece da nosi rukavice. Kad ga nekako obucemo i izvedemo napolje, onako bez rukavica, onda poslije igre dolazi novi problem. Vracanje u kucu.

Tako smo mi krenuli , savladali prvi problem oblacenja odijela. Dosli smo u Val David, ljetni zbavni park za djecu koji se prilagodi za zimske radosti.. Mnogo raznih aktivnosti.

Mali voz, ljuljacke, klizaliste, domace zivotinje, spustanje sa slaufima , ustipci s cokoladom , slikanje s deda mrazom.

Poslije voza i ljuljanja, s teskom mukom smo djecaku privezali na noge male klizaljke s duplim ostricama. Cijela familija je pomagala. Bilo je plakanja , ali kad je dijete shvatilo da se moze kretati po ledu ostao je impresionirn. Nije se daleko odklizavao ali nismo ga mogli odlijepiti od zaledjene povrsine. Kad smo se vec svi pomalo smrzli , pokupili smo dijete silom . cijela dolina Val David se orila od njegovog placa. Vratili smo se nazad na Mont Tremblant, bez slike s djeda mrazom, sto je rastuzilo mladu mamu.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home