SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, January 02, 2008

Docek Nove na Studencu - 2. dio

Obecanje ispunjavam, evo i drugog seta slika iz Banjaluke.

Kao sto rekoh, bilo je veselo, a kako vidim, bilo je i pjesme uz gitaru. U glavnoj ulozi Djula, a pjevaca je bilo na pretek. Nasa raja je uvijek znala zapjevati, pa ni ovaj docek nije mogao proteci bez pjesme, u 'vlastitom arazmanu'.

Ljepoti trenutka je doprinjeo i snijeg, koji je ukrasio i onako lijep krajolik. Mi u Kentacky-ju, nazalost, nismo bili te srece.

Na kraju bih htio da se zahvalim Mirsi na trudu, a vama ostalim preporucujem da odvojite par trenutaka i da se, bar na ovaj nacin, vratite u vremena kada smo svi skupa proslavljali Nove godine u nasem gradu, svako sa svojim prijateljima i poznanicima.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home