SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, April 29, 2006

Matura

Jedna od fotografija koju sam dobio jos prosle godine, prije nego je blog bio planiran. Iako je proslo dosta vremena od ovog svecanog trenutka, slika je za vecinu aktuelna.

Na fotografiji je uhvacen trenutak nakon dodjele diplome po zavrsetku srednje skole momka u sredini: Vedrana, sina nase kolegice Rade i njenog supruga Jasmina.

Od toga dana se mnogo toga promijenilo. Vedran ovih dana zavrsava prvu godinu fakulteta a familija Huzbasic se iz Merilenda preselila u Kaliforniju. Sjecam se fotografija s njihovog puta s istocne na zapadnu obalu Amerike ali nazalost ni jedna mi nije pri ruci za objavu. Bio je to zaista veliki poduhvat: cini mi se da su putovali cetiri dana. Nadam se da ce se Rada javiti s prilogom o osvajanju zapada!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home