SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, April 06, 2006

Proslava mature

Hotel Bosna, godina 1987? (pomozite, nisam siguran), proslava mature. Skola -Tehnicka, razred - 4R, generacija 63-67. Raspolozenje, kao sto se moze vidjeti, na vrhuncu. Nizu se pjesma za pjesmom, sto bi rekli, od Vardara pa do Triglava. Zeljo na gitari, bez premca, zna svaku. Ko bi tada mogao pomisliti da se u ovom sastavu vise necemo sastati!

Sjede: Slavica, Viso, Joka, Co, Ivancica, Zeljo i Zorica. Stoje: Amira, Majci, Faki, Emira, Sasa, razrednik Raus (u pozadini), Sajma, Suki i Kemo.

Cujem da se slijedece godine sprema proslava 40-godisnjice. Bit ce veoma interesantno vidjeti u kakvom sastavu ce se drustvo okupiti...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home