SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, May 02, 2006

Zeza

Danas je na redu prilog koji mi je Emira poslala prije par dana:

Nasa drugarica Azemira zvana Zeza, Basic (nekad Cerimagic) skoro je dobila prvo unuce. Zove se Ena. Kako se sa slike moze vidjeti ne zna se ko je sretniji, unuka, nena ili dido.

I Zezina porodica, kao i mnoge danas je razbacana po 'bijelom svijetu'. Azemira i njen muz Fadil zive u Oslu, sin sa svojom boljom polovicom takodje , a kcerka Mirela i njena porodica u Londonu. Nije lako danas ni unuce obici.


Pozdrav svima, Emira

Da je blog postojao prije dvije godine, vjerojatno bih imao priliku da se sa Zezom sretnem prilikom nase posjete Oslu. U to doba pojma nisam imao da je Zeza s familijom u Norveskoj. Nadam se da slijedeci put tu priliku necu propustiti. Inace za one mladje, informacija da je Zezim suprug Fadil Basic bio poznati bokser Banjalucke Slavije u nase doba (izmedju ostalog, prvak Balkan 1976 godine).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home