SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, October 10, 2007

Jos jedna osoba zasluzuje da je se danas spomene.

Natasa.

Iako se nismo licno poznavali (a godinama smo radili u istoj firmi), Natasa je odlicno shvatila sta sam namjeravao s blogom. Posebno su mi ostali u sjecanju njeni prilozi sa putovanja, s prekrasnim fotografijama mjesta koje je obilazila. Ona je bila nekakva ravnoteza mojim ‘crnim’ prilozima, pa je ukupna slika na kraju bila nekako izbalansirana.

Natasa se posebno trudi da animira ostale da se aktiviraju, ali njeni pokusaji, nazalost, u vecini slucajeva ostaju bez odgovora. Mozda i ona polako shvaca da je nasu raju veoma tesko prodrmati iz ucmalosti i nagovoriti da ne budu samo pasivni posivni posmatraci.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home