SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, October 03, 2007

Natasine starine

Natasa je nedavno poslala prilog o starinama uz nadu i zelju da se ostala raja pridruze i da zajedno napravimo virtualnu izlozbu na ovom nasem blogu. Nakon toga je poslala nekoliko zanimljivih fotografija kao ‘donatorski’ prilog nasoj prvoj ‘izlozbi’.

Bilo je par blogerica koje su pokazale zanimanje da se ukljuce u ovaj mali projekat, ali do danas nisam primio niti jedan ‘eksponat’.

Kako mi je zao da Natasini ‘eksponati’ ostanu nedostupni drugima, evo ih danas objavljujem. Ako se jave novi ‘donatori’, njihove priloge cu dodavati na ove danas objavljene.

Evo i kratkih citata iz Natasinih emailova:

Dragi Co.

Evo saljem nekoliko eksponata za nasu virtualnu izlozbu. Imam jos dosta toga, pogotovo rucnih radova, ali I ovo ce biti dovoljno za pocetak. Sve to sada cuva Miljenkova sestra. Jucer sam to kod nje snimila i obje smo se obradovale shvativsi da je dosta toga sacuvano, i da je to lijepa uspomena na nase najmilije, a predmeti ce za jos koju godinu biti vrlo vrijedni.

Nadam se da cu ovim prvim prilogom animirati blogerice da mi se pridruze.

Srdacan pozdrav, Natasa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home