SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, January 02, 2015

Stigao je!

Već nekoliko dana svi smo bili u isčekivanju. A on, hoće, neće. I konačno, nekoliko minuta prije Nove godine na svijet je došao Aidan. Sin Sunite i Adnana Đurđevića. Unuk Jasne i Izeta Tufekčića. Tako je Jasna postala baka (majka, nana) a Izet, dido (djed).

Sliku sam ukrao s facebook-a da je podijelim sa rajom. Nadam se da neće biti kritika.

Sretnim roditeljima čestitke na prinovi uz želje da Aidana u životu prati dobro zdravlje i sreća. A Jasni i Izetu još ovakvih lijepih trenutaka.

Labels:

4 Comments:

Anonymous sega said...

Bravo !!! Bas smo radosni i upucujemo brdo cestitki za novopecene.... majku, didu i tetku Aidu a Suniti, Adnanu i Aidanu uz cestitke sve najljepse i dobro zdravlje !!!!!
Sega i Brana s djecom.

Friday, 02 January, 2015  
Anonymous dubravka said...

Cestitke i najljepse zelje iz Montreala, roditeljima, tetkama, bakama i didama.
Jednom je neki pjesnik rekao da nema ljepsih zastava od pelena dok se suse. Mozda nove generacije ne mogu zamisliti bijele pelene na striku, jer su bili mali da vide svoje vlastite. Svako sigurno zna da nema ljepsih trenutaka nego biti u blizini novog zivota koji dolazi na ovaj svijet. Isto tako nema ljepseg trenutka neko saznati da je novi zivot dosao na svijet, cak i ovako sa daljine. Sretno Tufekcici.
Dubravka i familija

Friday, 02 January, 2015  
Anonymous Anonymous said...

Čestitam na prinovi i želim Aidanu sretan dolazak na svijet.Ujedno čestitam i Novu godinu SVIMA! Enisa

Saturday, 03 January, 2015  
Anonymous Nada said...

Sretno maleni !
Cestitke obitelji !
Nada

Sunday, 04 January, 2015  

Post a Comment

<< Home