SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, August 19, 2015

Karlskrona

3 Comments:

Anonymous Nataša said...

Lijepo, zanimljivo i pomalo neobično, a prije svega drago mi je da si poslala prilog.

Ne znam zašto sam napisala neobično, jer i ja promatram ljude za vrijeme 40-tak minuta vožnje tramvajem, koliko mi treba od maminog do mog stana.
S vremenom se zapažanje izoštrilo, pa lako mogu uočiti karaktere, imovinsko stanje, način života, prehrane,…
I svaki put to moje promatranje završava istom konstatacijom i tugom, jer vidim da smo sve deblja nacija bez obzira na godišta, da se rijetki bave fizičkim aktivnostima, da smo mrzovoljni, a osmijeh se negdje duboko zametnuo.

Pozdrav, Nataša

Thursday, 20 August, 2015  
Anonymous Anonymous said...

Pisala ti sa redom ili bez, ovaj tvoj prilog bi mogla biti dobra reportaza u bilo kojim svjetskim novinam. Cita se u jednom dahu, a u mom mozgu se sve tako slikovito odvija, kao da sam i sama bila sa tobom u autobusu. Hvala i bilo bi mi drago da cesce uzivam ovako. Pozdrav Saima

Thursday, 20 August, 2015  
Anonymous dubravka said...

Draga Emira, ja sam prilicno zauzeta ovih dana. Sve citam povrsno , na brzinu. Na ovom prilogu sma zastala i vratila se ponovo. I tacno je, kao da smo tamo bili s tobom. Kad se tako ljudi osjecaju citajuci prilog, znaci da je prilog izuzuetno dobar.

Pozdrav svima od Dubravke

Thursday, 20 August, 2015  

Post a Comment

<< Home