SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, July 21, 2015

Još malo druženja

U nedelju smo se opet malo družili. Ovaj put su nam u goste došli Radoši, naši poznanici iz Zenice, i Jurišići, Nana i Dado sa svoja dva sina. Dan je bio izuzetno topal, uz veliku vlagu, ali smo uz Laško pivo koje je Dado donio, preživjeli. Ja sam malo pojačao sa Sam Adamsom i tako izdržasmo do večeri kada vrućina malo popusti pa se moglo lakše disati.

Sa Jurišićima se rjeđe viđamo pa se iznenadismo kada im ugledasmo djecu. Stariji Bruno je navršio dvanaestu a mlađi Patrick osam.  Obojica se aktivno bave nogometom i veoma su talentirani. Uz to igraju folklor u društvu Duquesne Tamburizans i na taj način održavaju vezu sa starim krajem. Nana, koja je veoma aktivna na više frontova je, pored redovitog posla u banci, nedavno završila magistarski u oblasti biznisa. Ona je još jedan dokaz da se naš svijet razasut po svijetu jako dobro snalazi i da je za većinu budućnost svijetla.

Ostali smo u backyardu negdje do deset a onda smo se rasuli, svako na svoju stranu. Ponedeljak je radni dan i nakon dva dana slavlja red je da se malo odmorimo.

Društvo za stolom

Ilija (Dado) Jurišuć, Mirko i Slavica Radoš

Nana s Patrickom i Brunom. Dida Dane je zauzet jelom

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home