SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, April 23, 2011

Šetnja Maksimirom

Danas je u Zagrebu bio izrazito topao dan pa sam s mužem izašla u šetnju u oblžnji Maksimir. Kako učenici imaju Uskršnje praznike park je bio pun dječurlije na biciklima. To me uvijek potsjeti na Banja Luku - grad zelenila, bicikla i lijepih djevojaka. Tako se govorilo,a danas?? Bolje da ne kvarim lijep ugođaj.


A šuma ko šuma. Puna zelenila, cvijeća, ptica, koje cvrkuću i uljepšavaju dan. Moj muž je ljetos operirao kicmu pa mora svaki dan vježbati i šetati. Inace je ribić i voli šetati pored jezera i posmatrati ribe, koje se izbacuju iz vode. Po jezeru plivaju patke, labudovi i kornjače, prava idila.


U Maksimiru ima još sadržaja za zabavu djece i roditelja kao što je ZOO vrt, igrališta i slicno. To ostavljam Nadi i Nataši da nadopune komentarom. Znam samo da ta velika "pluća grada" koja su mi pred nosom slabo koristim ali obećavam da ću ćešće ići.


Šaljem vam nekoliko fotografija koje će Co lijepo složiti.

Pozdrav, Niskana

P.S. - pišem na laptopu koji sam dobila od Nataše i još jednom joj HVALA

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jučer smo opet šetali Maksimirom,koji je bio pun ljudi i pasa.Uživali smo u lijepom danu a jutros osvanu kiša.Jučer sam šetajući po F.B. upoznala Bakija Halimića,COOvog pitsburžanina i uputila ga naš blog.Izmjenjujući poruke,povezali smo konce i poznanstva.
Bilo bi lijepo da nam Co jednom malo napiše tko ti sve živi u Pittsburghu od banjalućana,da li se susreću i sl.Pozdrav Enisa

Tuesday, 26 April, 2011  

Post a Comment

<< Home