SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, April 24, 2011

Umjesto komentara - Cestitka

Dragi urednice,
 
malo sam se vuc'o pa kasnim  sa cestitkom za jubilej, a i Uskrsi su tu (pazi, pazi dogovorili se) pa ZIVJELI!
 
Ne brini oko cuge, snaci ce se blogeri. 
 
vjeko

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

HVALA Ti Vjeko,izbor je veliki i teško se odlućiti.Možda ipak čašu vina.Došla sam iz Maksimira ŽEDNA ko pas i popila gemišt,pa sam tako brbljiva.Pozdrav Andreju,tebi i ostalimabbez obzira što ne pišu-ipak čitaju.Niskana

Monday, 25 April, 2011  
Anonymous Made said...

Ako mogu primjetiti upravo si unistavao "divlju tuku" dok si slikao, pa bih se rado pridruzio, bas tim rasporedom, sa malim razlikama. Dakle nastavljamo sa "divljom tukom". Crnogorca bih maknuo u stranu, zastrasujuce izgleda bjelina flase (mora da je preko 50%), Shiraz uz dobar biff je kao melem na ranu, Poljaka bih isto ostavio "ta trane" a onda uz kafu na terasi (ili na veradi, ili pred kucom) ledeno pivce (neki Ausie produkt je na slici?) izgleda bas obecavajuce. Ne bi se ni Dudo protivio rasporedu, predpostavljam.
Pozdrav

Wednesday, 27 April, 2011  

Post a Comment

<< Home