SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, March 29, 2006

Veselo drustvo u hotelu Bosna

Evo jedne fotografije raje iz 4R Tehnicke skole, ovaj put snimljene prije par godina prilikom posjete Dzindica Banjaluci. Atmosfera, kao po pravilu, vesela. Kako i ne bi bila, prijatelji se sreli nakon toliko godina.

Kako nemam vise informacija o ovom susretu, samo da pobrojim nazocne: Zeljo, Sajma, Amira, Slavica i Sasa. Osobu sa naocalima ne mogu prepoznati. Ocekujem da Dzindici dodaju koju...

1 Comments:

Anonymous Emira said...

osoba s naocalama je Zijo Husedzinovic, Sajmin rodjak, radio u RC-pogon 3. Fotografija je snimljena negdje u junu 2003 kada se cijela ekipa slucajno nasla u BL u isto vrijeme. Ja nazalost nisam bila tamo(..valjda se to i vidi po Sasinom dobrom raspolozenju)

Thursday, 30 March, 2006  

Post a Comment

<< Home