SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, April 09, 2006

Sretan rodjendan

Slucajno saznadoh da je danas festa u stanu Srebota u Ljubljani. Kreso slavi rodjendan. Koji, moram priznati da ne znam (stari se, pocinje se zaboravljati), ali mislim da to ne bi trebao biti razlog da mu ne pozelim sve najbolje u zivotu.

Nekada su se ovakvi dogadjaji znali proslavljati i dva dana: jedan s familijom, a drugi u drustvo mnogobrojnih prijatelja. I sada je to vjerojatno tako, ali mnogi od onih koji bi inace bili prisutni, zbog opravdanih razloga, nece biti u prilici da iskoriste ovu priliku za jos jedno druzenje. Zato Kreso, sretno i samo naprijed.

Obe fotografije su snimljene proslog ljeta u Metkovicu, jednog lijepog julskog dana, prilikom naseg boravka starim krajevima. Novo lice na blogu je Zana, a ostale vjerojatno vec prepoznajete.

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sretan rodjendan, Kreso. Nadam se da si do sada dovoljno porastao. Cuj, jesi li razmisljao o karijeri u NBA?

Pozdrav,

Davor

Monday, 10 April, 2006  

Post a Comment

<< Home