SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, May 26, 2006

Happy Birthday Sunci

Rodjendani se redaju jedan za drugim. Kada bih znao rodjendane od svih blogera, vjerojatno bih gotovo svaki drugi dan objavljivao po jednu cestitku.

Danas nasa Sunita slavi rodjendan, vjerojatno negdje u Sarajevu. U isto vrijeme mama, tata i sestra su u Svedskoj u posjeti rodbini. Eh sto ti je zivot: nekada se sira familija okupljala za rodjendane a danas je svako na svojoj strani svijeta. Novi zivot, novi 'obicaji'. Vise niti jedan kutak zemaljske kugle nije tako daleko da se nasi sugradjani ne bi tamo nasli. Ne bi me iznenadilo ako u skoroj buducnosti rodjendane budemo slavili 'vituelno', preko Interneta.

Na fotografiji lijevo je Sunci na jednoj od mnogobrojnih plaza California-e, negdje u blizini San Francisko-a a desno je jedan snimak iz ranog djetinjstva, predpostavljam u dvoristu nane i dide u Banjaluci.

Sunci, zelim ti sve najbolje za tvoj 26. rodjendan uz molbu da nam se koji put javis na ovaj nas blog s novostima iz Bostona, Los Angeles-a i drugih mjesta na koje te putevi nanesu. Takodjer ocekujem da cemo primiti 'izvjestaj' sa tvog puta po Bosni. Vjerujem da je bilo zanimljivo i da ima sta da nam posaljes.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sretan rodjendan Sunci,
teta nera i dido Dane.

Thursday, 25 May, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Sretan rodjendan Suniti od Dzindica.Zelimo ti lijep provod u Bosni i sretan povratak
PS
nadamo se da ces nas obradovati fotosima s puta

Friday, 26 May, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Draga sunci, evo upravo smo stigli u malmo, kod teta bakire i fike, prisjecamo se starih dana i nekadasnjih rodjendana, kada smo svi slavili u krugu familije i prijatelja. Nadamo se da ti je lijepo u Sarajevu i da ces biti puna utisaka.

Svi ti zelimo sve najbolje za rodjendan. Velika Pusa i pozdrav svima u Americi.

Friday, 26 May, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Suniti sretan rodjendan i dobar provod, a ostalim Tufekcicima puno pozdrava,
Ljilja i Mario

Friday, 26 May, 2006  

Post a Comment

<< Home