SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, July 06, 2006

Marina

Nastavljam s rodjendanima. Danas saljemo najljepse zelje Marini za njen rodjendan. Mozda ce se neki od revnosnijih posjetilaca sjetiti da je ovaj blog zapocet prije 7 mjeseci upravo fotografijom s Marininog rodjendana koji je tada proslavljen u basti jedne konobe u mjestu Hvar na istoimenom otoku. Tada su se tri kume ponovo srele nakon 12-tak godina i, zamislite, niti jedna od njih nije ocekivala prinovu (pogledaj prilog od 5. jula)!!!

Ovu fotografiju sam dobio nedavno i evo objavljujem je, iako je uz nju stigla i napomena 'Nije za objavljivanje'. Nadam se da se kuma nece naljutiti a ako ipak bude kritika, imam ovu u rezervi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home