SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, November 28, 2006

Anusici u setnji kraj Vrbasa

Imao sam par priloga spremnih za objavljivanje ali nekoliko dogadjanja i emailova promijeni moje planove. Danas je na redu prvi prilog (od nekoliko) dobijen od Srdje, jer je 'svjez' pa ne smijem dopustiti da obajati. Na moje veliko iznenadjenje ( i zadovoljstvo), stize mi fotos nasih kolega iz Sjeverne Amerike, na mjestu gdje ih nisam ocekivao. Evo priloga:

Juce je Banjaluka bila najtopliji grad u Europi (tako su objavili na TV) pa nije cudo sto se pored Vrbasa zatekao veliki broj setaca. Cudo je sto smo medju mnogim nepoznatim sugradjanima sreli i neke poznate, Vesnu i Antu Anusic.

Malo smo procaskali i istovremeno potegli foto aparate misleci da bi to mogao biti interesantan prilog za nas blog.

Novembarsko sunce na zalasku bilo je pravi izazov za ljubitelje dobre fotografije. Saljem vam sliku renoviranog kafica K-4 koji je u medjuvremenu promjenio vlasnika i pretvorio se u nocni klub koji radi tek od 19,00. Ne znam da li su na vecem gubitku penzioneri zbog svoje kafice ili teniseri zbog krigle piva poslije meca.

Pozdrav od Srkija.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous cadjo said...

Jos topliji pozdravi najtoplijoj Banjaluci,
Cadjo.

Tuesday, 28 November, 2006  
Anonymous Canak said...

Covjek ti je k'o tica. Dja ovdje , dja ondje. Ovu cu sliku odnijeti Toniju i Vesni cim se vrate. Toni, ce nas za uzvrat, nadam se, obradovati nekim svojim slikama Banjaluke i Pariza, gdje su oni sada. Znam da on voli fotografiju i jedan je od onih koji biraju posebne detalje i uglove.

Tuesday, 28 November, 2006  

Post a Comment

<< Home