SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, January 23, 2008

Kako je vrijeme odmicalo doslo se i do danasnjih dana.Tako smo saznali da Seka radi u firmi koja radi za USAID, da je Biha poslije rata pocela ponovo da radi kao apotekar sve dok je jednom nisu u apoteci petukli provalnici u potrazi za drogom i novcem, pa poslije toga presla u aministrativce, da Jasminka i dalje radi na istom odjelu u bolici, da su njene kcerke zavrsile fakultet, da starija Aida radi kao voditelj na lokalnoj TV. Da je veoma popularna.

Ponosna mama Jasminka nam je pokazala nekoliko magazina da vidimo njene intervjue. Na slikama se vidi prelijepa djevojka, koja je zahvaljujuci izuzetnom znanju uspjela kao novinar voditelj. Iako popularna i dobra voditeljica, ona je ipak jesenas prestala da radi taj posao i odlucila se okusati u ulozi marketing menadzera u Telekomu.

Na slici: mama Jasminka sa Nermom i Aidom

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home