SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, January 23, 2008

Mladja mamina ljepotica, Nerma, je zavrsila fakultet prosle godine, sad trazi posao u struci, a do tada se bavi kozmetikom, jer je ljetos zavrsila tecaj kozmetike u Londonu. Kako se to kaze, zlu ne trebalo.

Dzelici su danas rasuti po Evropi. Najstarija sestra Baisa Begovic i njen sin sa porodicom zive u Svedskoj, Bihina djeca su u Danskoj, Mujo i njegovi su u Italiji. Ipak, kad ljeto dodje, svi nastoje da se okupe u BL, barem na koji dan da budu zajedno kao nekad, da se okupe za stolom sa stolnjakom zivih boja, sto i dalje mirujuci u debeloj hladovini poziva na predah i casicu razgovora. Svi se u tom dvoristu osjecaju nekako kao kod kuce: ni mi nismo bili izuzetak.

Emira
Na slici: buketi za Nermu - diplomski

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home