SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, September 08, 2008

Lejlina i Zlatanova Ajla

Nije bilo tako davno kako sam se ‘javio’ iz Portlanda a danas evo jos jedne lijepe vijesti iz istog grada: Lejla Custovic (djevojacko Filipovic), kcerka Kristine i Suada je rodila djevojcicu Ajlu. Tako se broj Banjalucana (nadam se da se ponosni tata nece naljutiti) i Bosanaca uvecao za jos jedno celjade, sto bi rekli nasi ljudi. Lejla je, i pored obaveza oko bebe, bila vrijedna i poslala mi Ajlinu sliku koja je evo ovdje pred vama.

Ponosnim roditeljima, te majki (baki ) i didi najiskrenije cestitke.

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sretnim roditeljima Lejli i Zlatanu, a i nasim dragim,baki Kristini i didi Suadu, od srca cestitamo rodjenje male Ajle. Zelimo joj dobro zdravlje, sretno djetinjstvo i jos ljepse dane kad odraste.
Dzindici

Wednesday, 10 September, 2008  

Post a Comment

<< Home