SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, April 06, 2011

Dubravkin komentar

Bilo je tako lijepo gledati Nadin valcer cvijeca.( Co mogao si staviti Cajkovskog da svira) Jos ljepse citati vijesti o prinovi u Saiminoj familiji.

Draga Saima saljem ti najsrdacnije cestitke i najljepse zelje za dobro zdravlje i puno zajednickih trenutaka cijeloj familiji. Djeca brzo rastu, uzivajte svaki trenutak.

Saima dobro dosla u nas klub baka (ili babuskara kako nas je neko nazvao na blogu).

Kad je dijete zlocesto ne ponasa se lijepo svi kazu da je baka za to kriva. I ja sam tako govorila kad sam bila mama. Sad meni to govore.

Posto je kod nas sve jos uvijek zaledjeno saljem vam sliku mog omiljenog lana od prosle godine.

Puno pozdrava svima od Dubravke

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dubravka,stigneš li tkati?Ovaj lan potsjeti me na tvoj obilazak lanare,tvoje divne zavjesenna pjesmu Dubravke Zubović "Dan plavetan kao lan"Sjetih se i svojih 10 godina rada u biljnoj drogeriji,gdje sam vagala i pakirala čajeve:mente,kamilice,kantariona,nevena,koprive,maslačka,LANA i drugih ljekovitih trava.Kutija za lan imala je slićnu sliku lana.Na tom poslu "zarazila" sam se ljubavlju prema ljekovitom bilju.Fascinirala me činjenica da većina tih biljaka raste kao korov po livadama ili oko puta.Ako niste znali lan sadrži omega masne kiseline što je važno za vaskularne (vene)bolesti-protiv holesterola.Pored toga odlično je sredsvo protiv"zatvor"tj za čišćenje.Na odlasku su mi poklonili knjigu;"Iz božje Ljearne"austrijske dr.Marie Treben"Ako trebate Savjet u vezi trava "BUJRUM"Pozdrav Enisa

Friday, 08 April, 2011  

Post a Comment

<< Home